сряда, 16 ноември 2011 г.

Красиво небе и пленяващ залез ....

Днешният ден, макар и доста по-хладен от очакваното:)...с цели 7 градуса, си беше доста готин. Почти целият следобед не съм се спрял и бях навън.
И излизайки виждам едно красиво небе днес и се върнах за да си взема апарата, че го бях забравил :). Естествено, веднага се възползвах и снимах :). И ето го днешното небе над Пловдив- изглеждаше така почти през целия ден:).



След обяд , около 16 часа, вече идваше ред за залез... който както ще видите по-нататък, беше много ама много красив!!! Малко преди залеза, небето над Пловдив и река Марица (отидох специално за да снимам) изглеждаше по този начин: Красиво, вдъхновяващо, ноемврийско:)







Само час по-късно ... като че ли небето се промени и залеза беше толкова удивителен и прелестен, че от 3 месеца не бях виждал такъв!! Като червени, почти оранжеви вълни в едно голямо тъмно синьо море .... и всичко това само за 10 15 минути, малко време и затова в повечето случаи имам и лишения само и само да снимам красотата :). (под лишения да се разбира - пиене на кафе). Пояснения: Залеза дойде след като тъкмо се бях прибрал и е сниман от мойта тераса. За съжаление не успях да го хвана от по-високо.


2 коментара: