сряда, 9 ноември 2011 г.

Ноемврийски слънчев ден ...

Като всеки ноември тук в Пловдив имаме много гадни дни... бури, виелици, хали .. ужасна работа. Обаче имаме и хубави, топли дни, с които могат много краища на България да ни завидят. Та днес... максималната температура стигна 14 15 градуса... зарязах работата и излезнах..Направих си двучасова разходка + любимото ми кафенце :))). Снимките днес са ограничени поради факта , че си забравих заредената батерия и тръгнах с изтощената. В градската градина ноември изглежда ето така:


Навръщане или на отиване, не помня вече, минах по една улица, която явно не беше почиствана 2 седмици, беше си "осигурила" есенния килим от листа, в жълто разбира се ;):

Този черно-бял приятел пък гордо пазеше двора на една малка кооперация близо до нас и не мърдаше:):

Надвечер небето беше чисто. Малки облачета се виждаха тук-там.. за да ги снимам и за да стане всичко, ползвах цял куп филтри... понеже явно имаше прекалено смог или мъгла и не се виждаха с око:)


И една бяла, "тънка" линийка в небето - самолетна следа, отново не се виждаше ясно, заради гореспоменатите условия... :) пътуващ нанякъде самолет оставяше дълга, ясна следа..

2 коментара: