неделя, 27 ноември 2011 г.

СТУДЕНА НОЕМВРИЙСКА НЕДЕЛЯ....

Целия ден (от 11.00ч до 17.00ч.) прекарах навън. Независимо от факта, че ме тормози хрема и гърло:). Дефакто в светлата част на денонощието бях вън. И то не защото е топло, а защото днес и вчера си почивам , и реших - навън. Деня беше слънчев, но слънцето можеше спокойно да се елиминира. В 15.20ч. температурата беше 6 градуса ?!?!.. Като цяло доста хора имаше по центъра и не само там... Първо пих кафе като излязох - нормално с течна сметана :). И като започнах една разходка, та чак до 16.00. След това пак кафенце :). И докато бях навън не се усещаше толкова настинката, но в момента си се усеща... да се надявам, че до утре ще съм тип-топ. Снимах днес доста и съм приготвил на всички мои читатели някои избрани снимки:
Още излизайки, срещнах ето това яко коте- стоеше си и не се безпокоеше от мен, явно знаеше, че не съм с лоши намерения.

Снощи тук в Пловдив имаше вятър, кога по-силен, кога - по-слаб. .. и това си беше казало тежката дума, защото повечето тротоари и по-малки улички в града изглеждаха под есенния килим така:Измежду всичко есенно наоколо, едни красиви цветя от единствения работещ магазин, при това цветарски на една уличка в Пловдив, ме привлякоха като магнит!


В градската градина на Пловдив си цари спокойствие и тишина, независимо, че беше само 6 градуса при това с лек вятър. Дори имаше стоящи хора и деца също. И тук беше заслан есенния килим:

Едно готино куче си пасеше трева от парка, че дори и листа?! :)))

Видях и още едно много красиво, бяло кученце, мисля, че е бял пинчер, но не съм сигурен.:)

Около 16ч. залеза се показа над Централна поща в Пловдив и беше красив, все пак въздуха е сравнително чист.


А това е пак днешния залез, само че сниман близо до нас и в по-късен час - 17ч.


След като започнах да пиша днешния пост и с дразнещо гърло, мислех, че за днес всичко съм видял... но не! Оказа се, че луната е също толкова красива днес: И ето я: (първата снимка е направих със смартфона и бързата, затова е с лошо качество).

Няма коментари:

Публикуване на коментар