вторник, 13 март 2012 г.

Spring come :)

Пролетта идва !!! Даже ще кажа- ДОЙДЕ ! 11 градуса!Слънце!При всичко това + красиво небе и облаци! Какво следва?? Ами още по обяд се изнизох навън ;) с фотоапарата, 2 готови заредени батерии, готов за снимане и най-после една дълга, готина разходка :)). И всичко това само за 2 часа и половина. Утре ще е по-готино и по-хубаво време. Освен това си взех и едно цвете преди малко, като се прибирах за да си го сложа до монитора:). Хареса ми и си го взех:). Сега накратко:
Снимането днес започна буквално от момента, в който излизам от кооперацията :). Както споменах небето беше много красиво. Всъщност още е красиво ;). Бели облачета с форма на сърце:). Отдавна не бях виждал такива ;)


Един много готин, хубав бутик за цветя в самия център на Пловдив:) (не, цветето, за което казах нагоре не си го купих оттози:) )

Слънцето вече беше в разгара си (за деня имам предвид, едва ли това е всичко, което ще видим от него за годината :))

И отново така чаканото слънце, снимката се получи ефектна, имаща форма на гигантско сърце:)

Готини, къде малки, къде големи, къде бели , къде черни облаци се простират по небето. Формата им беше доста хубава, за пръв път тази година, защото досега само мрак, тъмнина, сиво и гадно време. Днес беше моя ден за снимки:)(:

Чайки и други птици в Марица :)




Пак облаци:)


А ето това е цветето, което си купих днес! Не запомних името му, но допълнително ще напиша как се казва:)


А днешния ден завърши със слънце със слънчеви очила :)))

Няма коментари:

Публикуване на коментар