петък, 16 март 2012 г.

Пролет е!

Днешния ден беше разкошен във всяко едно отношение... слънцето си печеше с 100% капацитет, до следобеда нямаше едно облаче. Топло, хубаво, пеещи птици, усмихнати хора ... е не всички- винаги има някой намръщен и недоволен, но 98% бяха усмихнати, къси ръкави вече :) и т.н. Уикенда вещае да е чуден, така че няма да го изпускам;).
Сега накратко да кажа за снимковия материал от днешния ден: На обяд ме домързя с работата, зарязах и излезнах навън- кафе, снимки и добро настроение:) Зеленото вече се показва, а птиците си пеят безгрижно.


Пред една кооперация, хората са засадили готини 3 дръвчета. Предполагам носят настроение, дори и зимата, защото са вечно зелени:)

Още едно целогодишно, зелено дърво в парк:

Пролетта мааааалко прилича на есента, по това, че много често на иначе безоблачното, типично синьо небе се появя характерната за есента висока облачност:). Въпреки всичко беше красиво.. (на фона на централна поща)


Малко след 16ч. бях приятно изненадан от ето тези бели "украшения" по синьото небе, с нехарактерна, но красива форма :)





Залеза на днешния прекрасен ден, беше не по-малко прекрасен. Видях се с приятели навън. Докато се усетя обаче и изпия навън 6-тото си кафе, залеза се беше скрил зад дърветата:)(:

Прибирайки се, изморен, но доволен, залеза ставаше по-красив:). Скри се зад близката къща :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар