събота, 7 май 2011 г.

Осама е жив :)

След като тези дни се наслушах и начетох на какво ли не по ТВ, свързано с убийството на предполагаемия "терорист" номер 1, реших да напиша някои неща, които мисля. 
По всички телевизии се появи новината, че Осама бин Ладен е бил убит. Явно някой си прикрива следите, защото предполагаемото тяло на терорист номер 1  е било изхвърлено в морето като по този начин са били предотвратени бъдещи изследвания на тялото.Според САЩ, разпознаването на тялото било извършено с помощта на ДНК експертиза на тялото на убития и сестрата на Осамa бин Ладен. Съответствието било потвърдено на 99%. Странното е защо тялото е било "погребано" в морето и не е било оставено за по обстойни изследвания. Ето какво изказват като извинение за погребението от САЩ :
Погребението, извършено от борда на самолетоносача Карл Винсън в северната част на Арабско море, беше необходимо, защото нямаше как да бъде организирано погребването му в която и да било страна в рамките на 24 часа, както изисква мюсюлманския канон, заявиха представители на американската администрация. Но високопоставен военен заяви, че САЩ искат да избегнат и създаването на светилище от гробницата му, което да привлича последователите на терорист номер едно. 
Извинението било, че това е бил начина за погребение на Исляма и заради това тялото е било оставено в морето. Остава въпроса кой всъщност беше Осама бин Ладен и кой наистина е отговорен за 11 септември ......

Няма коментари:

Публикуване на коментар