сряда, 7 септември 2011 г.

На пук на есента ...







Бях на гости на наши роднини и тяхната тераса, да не се пресилвам, но е затрупана с цветя. Толкова много и най-разнообразни на едно място! Най-голямо впечатление ми направи олеандъра :) 3 цвята имаше - бял, розов и червен :). Също така имаше и нар в голяма саксия ?!?! :))) Него не успях да го снимам, но снимах един от лимоните :). Някак си на пук на есента, всичко цъфтеше с бясна сила. Порадвах им се , снимах някои от цветята и без да се замислям ги качвам тука да им се порадвате :).

2 коментара:

  1. Радвам се за теб и роднините-удоволствието да отглеждаш цветя е голямо,аз също го изпитвам-на моята тераса, и твоята публикация ме вдъхнови да снимам,докато още са летни цветовете ! Завиждам им благородно за олеандрите,аз имам само в кремаво!Приятна вечер!

    ОтговорИзтриване
  2. Беакрис познавам те ти влизаш на Цветето в блога - ми6ел :) най-готиния блог и най-готината блогърка :))) , а благодаря за коментара ти, това значи много за мен!!! Ами бях на гости, те са роднини и живеят също тук в Пловдив, терасата им е южна и направо баталясах в тая жега докато ги снимах, но си заслужава :))). Лека вечер :)))

    ОтговорИзтриване