неделя, 7 август 2011 г.

Цветни междублокови пространства........

Днес си направих разходка , защото скоро не ми беше оставало време да излезна, да се разходя и да снимам. Попаднах на едно междублоково пространство, което бе една малка цветна градина. Много добре поддържана. Рози и разни други многоцветни цветя. Много ободряващо и вдъхновящо. Пожелавам прекрасна и слънчева неделя:), с много усмивки :).
Уважаваеми приятели и читатели,
Продължават нарушенията спрямо интелектуалната собственост на мен и на други блогъри, повечето от които са ми и приятели, а именно: крадат се снимки и се скриват умишлено т.нар. водни знаци (където ги има).Не се поставят нито имена на автори, нито линкове, водещи към галериите, блоговете или сайтовете на потърпевшите. Наглостта напоследък става доста сериозна, защото се крадат, както снимки на природа, облаци, небе и т.н, така и лични снимки. 

Моля ви при всяко съмнение за моя снимка, поставена на трето място, да се обръщате към мен на: existenz33@gmail.com или langame@abv.bg. От днес нататък всички мои снимки, ще съдържат воден знак, колкото и да е неприятен и да "загрозява" добрата снимка. Аз и от името на всички блогъри и хора, които са потърпевши от тези истории, ви моля: не нарушавайте авторските права, защото това макар и малък е труд! Отнасяйте се с чуждия труд, така както искате, да се отнасят с вашия. Благодаря!

Няма коментари:

Публикуване на коментар