петък, 30 март 2012 г.

Spring time (part 2) - cloudy



30 март, препоследен ден от месеца, последния работен ден:)!?!?! Може би всички очаквате именно този петък да бъде топъл, слънчев, як, готин, защото идва уикенда!! Но не!!! Той е мрачен, сив, дъждовен до някъде и много, много ветровит....

Но все пак, той е един хубав ден. Въпреки хладното и облачно време съпроводено с ужасния вятър, който оприличавам на хала, е готин ден. Всичко си цъфти без да му пука от нищо, става все повече зелено , все по-яко и красиво. Излизах по работа, защото е петък и края на седмицата и ето как премина "работната разходка" :
Снимах едно много красиви теменужки в почти всички цветове.



В Градската градина всичко цъфти както споменах горе и е много красиво, спокойно и уютно, като изключим бурята :)


Изключително красиво е небето след вятъра, защото той е "издухал" мръсния въздух..




Прибирайки се, до нас вече, небето си стана наистина много красиво, но и много мрачно. А слънцето се опитваше макар и леко да се покаже. Неуспешно разбира се! :)



сряда, 28 март 2012 г.

Spring Time (част 1)

Обещах в снощня си пост, че днес ще кача ако не всичко , поне като част 1 от красотата на пролетта в Пловдив:). И ето ме :). Из по-тихите улици на Пловдив, парковете и градинките около блоковете, се носи супер миризма на цъфнали дървета, храсти, цветя и какво ли не :). Всичко е в разгара си. Цъфти .. с всякакви цветове. Само някои дървета нямат все още "пролетната окраска". И небето е много хубаво в тази част на годината. Затова качвам и такива снимки. Думите и мислите оставям на вас ;). Между времето можете да научите повече за красотата около нас и позитивното мислене в блога на мойта голяма приятелка Мишел:

Утре част 2

Spring beauty

Здравейте от мен :). Малко се позагубих, но работата си е работа :). Снимките, които ще видите надолу са от неделя и част оттях от понеделник , от малкото време, което имах за някаква, макар и минимална разходка :). Вече е сезона на цъфналите дървета, на пролетния аромат, на красотата, зеленото, червеното и какви ли не други цветове. Слънце, топло и приятно! :) Пролетта е красива и с красивите гледки, които се отварят.., хубави залези, ясни дни и сравнително чист въздух... е не навсякъде ;). В следващите дни ще имам време за снимки и за това, да покажа как изглежда пролетта в Пловдив :). Снима ми се и има защо. Няма как да пропуснеш красотата на пролетта и да я запазиш само за себе си, трябва да я споделя и с другите ;).

петък, 23 март 2012 г.

Кафе на въздух и слънце...



Чакам момента, в който да седна и да си изпия някое от дневните кафета на вън, на въздух, на топло и слънце:) от месеци. Та днес направих така: седнах и пих кафенце навън, в едно кафене на центъра ... добре де, две бяха ;). Сядам доста често в това кафене лятно време, имам познати, които често ходят там... От нас е на 10 мин пеша. Чист въздух, спокойна уличка, не е блъсканица като по центъра, както споменах познавам няколко човека и става лафче:). Общо взето спокойствие и слънце:).Снимките по-долу са от това място. Следващата седмица ще има малко застудяване, но няма да е за дълго и след това април, почти целия ще е хубав и ще има по-често такива кафета:), както и разходка:). Уикенда е след няколко часа и в този смисъл на думата желая на всички весел и спокоен уикенд с много добро настроение! :)



Общо взето навсякъде заради топлото време тази седмица, всичко започва да цъфти и сега е много готино! Само за сред природата и навън :)



Тази снимка е от миналите дни, но я качвам сега за настроение!:)


вторник, 20 март 2012 г.

Пролетта дойде официално! :)


Пролетта дойде днес

Вече официално е пролет. Днес малко след 7ч. това стана факт:). И така: Почти 5 месеца студ, голо, сиво, мрачно, бури, хали, тъмно и тн. :) стига толкова! Време е за над 20 градуса, слънце, зеленко и естествено безкрайно снимане и красоти :). Първо ще кача няколко снимки от вчерашния "последен зимен" ден :), след това ще припомня 2 снимки за честита пролет от миналата година:). ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ:)