четвъртък, 29 септември 2011 г.

Зелено, слънчево и топло в есента





Както казах в един по-заден пост, есента дойде отдавна, но въпреки всичко, има още доста зелени растения. Като например този орех, който виждам почти всеки ден :). Зеленото започва основно да ме вдъхновява есента (когато е на изчезване) и затова именно като видя толкова зелено, се вдъхновявам. Обичам да снимам всичко. В някои случаи разбира се нямам тази възможност. Напоследък обаче се вдъхнових от собственичката на един блог, който много ама много обичам и харесва и си нося фотоапарата с мен навсякъде :). Когато имам възможност снимам:))) . Пожелавам лек и усмихнат ден на всички :)

сряда, 28 септември 2011 г.

Каквото ти видят очите...




Невинаги, когато ми се снима, има какво да щракна :). Но иначе много ми се снима и твори :). Затова днес снимах каквото ми видят очите. Иначе много пъти ми се случва да не ми се снима и занимава, а то точно тогава има невероятни неща. Днес имах "лош" късмет и ще се разминем само с тези 3 снимки. Но обещавам тези дни да зарадвам всички посетители с по-красиви и по-готини снимки, най-малкото в някои от следващите дни, ще дойде новия ми фотоапарат - професионален Канон :).

вторник, 27 септември 2011 г.

Един есенен ден











Днес времето в Пловдив беше прекрасно, та в този смисъл , както може да се досетите, си направих една голяма разходка следобеда и без това ме домързя да работя :). И с право ! :) В небето имаше много малки облачета с форми на сърца, натъкнах се на красиви цветя откъдето минах, и какво ли още не.. Много неща не успях да снимам. Днес разбрах и че октомви няма да е много дъждовен и в по-голямата си част, ще е топло и слънчево- какво по-хубаво от това? :)

понеделник, 26 септември 2011 г.

Есента дойде







Колкото и да ми е тъжно, че вече е есен , все пак поглеждам навън с усмивка. Дърветата масово са пожълтяли, има и такива, които все още са зелени, но основно се виждат "белезите" на есента. Сутрин е доста по-хладно... Днес снимах каквото видях, защото след четирите почивни дни, имах работа из града и инцидентно викам ще снимам каквото видя и ми направи впечатление. Първата снимка е залеза на 26 септември, на фона на лудницата по улиците :))). Сутринта беше облачно и хладно, но сега слънцето се показа и се стопли. Успешна и усмихната седмица! :)

сряда, 21 септември 2011 г.

Напук на есента (2)




Имам нови теменужки и бях неподготвен като ми ги донесоха :). Затова съм измислил малко българска работа с чинийките, но другата седмица ще бъда оборудвани с керамични саксийки :). Много ме кефят и много са яки :) Напук на есента, те са зелени , както всички други цветя:), обичам цветята! Вдъхновяват ме. Не съм цветар- професионалист, но полека-лека всичко се учи (грижи, поливане и т.н). Пожелавам ви приятни, четири, почивни дни с много усмивки, добро настроение и време :)))

събота, 10 септември 2011 г.

Красиво небе...












Небето тези дни е много красиво. Днес в Пловдив е типично пролетно време, свеж, чист въздух, красиви бели облаци и синьо небе. Качвам тук снимки от днес и вчера.Много обичам когато няма смог, Родопите се виждат от далече, небето е чисто синьо, а не сиво и "мръсно" и най-вече -  не е много жега, а 28 29 градуса - типично време за този период на годината! Все пак е и събота и на центъра е пълно с малки деца и много хора. Пожелавам на всички един приятен и усмихнат уикенд. :)))

сряда, 7 септември 2011 г.

На пук на есента ...







Бях на гости на наши роднини и тяхната тераса, да не се пресилвам, но е затрупана с цветя. Толкова много и най-разнообразни на едно място! Най-голямо впечатление ми направи олеандъра :) 3 цвята имаше - бял, розов и червен :). Също така имаше и нар в голяма саксия ?!?! :))) Него не успях да го снимам, но снимах един от лимоните :). Някак си на пук на есента, всичко цъфтеше с бясна сила. Порадвах им се , снимах някои от цветята и без да се замислям ги качвам тука да им се порадвате :).

вторник, 6 септември 2011 г.

Есен ...






Есента идва и това се вижда с всеки изминал ден... за мен лично това е малко отегчаващ сезон... деня започва да намаля, става хладно, дори студено. нооо - природа е. Срещу нея не може. От ден на ден всичко започва да пожълтява и придобива странен вид :). Последната снимка е качвам за да вдъхновява :) и освежава обстановката :)